Pokemon Kaarten kopen in Nederland

Ben jij op zoek naar officiële Pokémon kaarten in Nederland? Dan heb ik goed nieuws voor je, wij van Pokemart verkopen deze namelijk in Nederland. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen of een andere stad woont. Geen enkel probleem wij bezorgen door heel Nederland en bestel jij voor meer dan 150 euro? Dan bezorgen wij de Pokémon kaarten zelfs gratis!
Waar jij ook naar op zoek bent wij hebben het in huis, of het nu een cadeautje is voor een Pokémon verzamelaar die bijna jarig is? Of een sealed Pokemon booster box? Wij hebben altijd de aller nieuwste series op voorraad liggen in ons pakhuis. Er is genoeg voor iedereen in heel Nederland. Naast ons extreem grote assortiment schrijven wij ook blogs over Pokémon nieuws of informatieve onderwerpen die jou kunnen helpen als verzamelaar vol met tips en tricks. En wij hebben grote social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitch. Waar wij geregeld pack openings doen, giveaways en nog veel meer andere leuke dingen. Kortom, als jij Pokémon kaarten wilt kopen in Nederland zit jij bij Pokemart.nl aan het juiste adres!

Is Pokemart.nl wel betrouwbaar om Pokemon kaarten bij te kopen?

pokemart trustpilot

Hoe kan ik in Nederland Pokemon kaarten kopen bij Pokemart.nl?

Onze pokemonshop is wereldwijd toegankelijk het enige wat jij nodig hebt is internet op je apparaat waarmee jij Pokemon producten wilt aanschaffen. Vervolgens ga je naar www.pokemart.be en kies jij uit het ruime assortiment wat jij wilt bestellen. Wij verzenden met hoogwaardig verzendmateriaal en pakken alle spullen altijd goed in. Zodat ze tijdens het transport naar Nederland geen beschadigingen kunnen oplopen. Je hebt de optie om het bij jou thuis te laten bezorgen, bij een afhaalpunt of zelf op komen halen. Doordat wij erg veel bestellingen verwerken hebben wij een speciale service gekregen bij onze koeriers. Hierdoor kunnen wij een snelle levering garanderen.

Welke Pokemon producten kan ik kopen?

Wij hebben een enorm groot assortiment, hierdoor is er keuze uit erg veel producten. Wij zullen ze voor jullie opsommen in een duidelijk overzicht.

Product categorieën:
Booster boxen
Elite trainer boxen
Booster packs
Pokemon boxen
Accessoires
Pokemon aanbiedingen
Pokemon Pre-orders

Een kleine tip, bekijk regelmatig de ‘aanbiedingen’ pagina, wij hebben namelijk regelmatig nieuwe Pokemon aanbiedingen! En als jij de aller nieuwste sets als aller eerste in huis wilt hebben van al jouw Pokemon buddys, dan is de Pre-order pagina ook een echte aanrader. Hier plaatsen wij namelijk continue de nieuwste producten die jij bij ons kunt pre-orderen. Naast alle productcategorieën hebben wij ook alle producten per serie bij elkaar gezet. Deze zullen wij hier onder in een duidelijke overzicht laten zien.

Pokemon producten per serie bij elkaar:
Astral Radiance
Brilliant Stars
Celebrations
Fusion Strike
Evolving Skies
Chilling Reign
Battle Styles
Shining Fates
Vivid Voltage
Darkness Ablaze
Rebel Clash
Unified Minds

Dit hebben wij in het leven geroepen zodat wanneer jij de Pokémon kaarten van een bepaalde serie spaart. Je gemakkelijk een overzicht hebt van alle producten die bij deze serie horen. Ideaal dus als jij een enkele serie spaart!

Waarom is Pokemart.be beter dan andere Pokemonwinkels in Nederland?

  • Wij vinden dat Pokémon kaarten voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom bieden wij ze aan voor scherpen prijzen.
  • Wij doen het vanuit liefde voor de hobby en community, wij sparen namelijk zelf al heel veel jaren Pokémon kaarten.
  • Wij verkopen enkel officiële Pokémon kaarten.
  • Wij bezorgen de producten erg snel.
  • Wij hebben een breed assortiment.
  • Wij leveren pre-orders altijd snel uit! Soms hoor je verhalen dat mensen heel erg lang moeten wachten.
  • Wij hebben erg veel positieve reviews!
  • Wij maken ook informatieve blogs met tips en tricks, waar de verzamelaars ook iets aan hebben.

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie kunnen overtuigen, waarom je bij Pokemart.be met een gerust hart vanuit Nederland Pokémon kaarten kunt bestellen. Ook hopen wij dat jullie nog jaren lang plezier gaan beleven aan onze goede service en de pulls uit onze producten. Heel erg bedankt voor het lezen en het vertrouwen in onze shop!