testing

Pokémart

Pokemonkaarten voor jong en oud.

Pokemart metallic pikachu

Nieuwste Pokemon producten

[wcpscwc_pdt_slider cats="542" slide_to_show="5" design=”design-1″ autoplay=”true” autoplay_speed=”3000″]
fusionStrikePreOrder
[wcpscwc_pdt_slider cats="553" slide_to_show="5" design=”design-1″ autoplay=”true” autoplay_speed=”3000″]

Pokemon koopjes

[wcpscwc_pdt_slider type="featured" slide_to_show="5" design=”design-1″ autoplay=”true” autoplay_speed=”3000″]

Booster Boxen

Booster boxen bevatten 36 packs

Elite trainer boxen

Elite trainer boxen

Leuke boxen met verschillend boosters en promo kaarten

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende aankoop!

Pokemon kaarten kopen

Het begon allemaal in 1996 met de pokemon kaarten van Nintendo, iedereen ging Pokemon kaarten kopen. Wie kent ze nou niet? De oude pokemon kaarten van base, jungle en fossil. Zelfs in Nederland werd het een ware hit, op de schoolpleinen werd er volop mee gespeeld en/of geruild. 

En veel kinderen spaarde ze of speelde ermee. Wie vroeger slim was had ze goed bewaard want in de juiste conditie kunnen de kaarten heel erg veel waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Charizard van de base set. De first edition shadowless Charizard is laatst voor meer dan 200.000 dollar verkocht! En dan te bedenken dat je vroeger de pokemon boosterpacks voor 3 gulden kon kopen in de winkel. Gelukkig voor jullie zijn er een hoop pokemonkaarten te koop op onze website! Hier onder zetten we de categorieën voor je op een rijtje:

Zoals je kunt zien heeft onze Pokemonwinkel alles wat je je maar kan bedenken omtrent Pokemon. Hieronder zullen we per categorie uitleggen wat het precies inhoud.

Pre-order de nieuwste producten

Door onze jarenlange ervaring hebben wij het geluk producten al voor de releases te kunnen bestellen. Hierdoor kunnen wij ze al in onze shop zetten voordat de officiële release datum bereikt is. Hierdoor heb jij dus ook voordeel op al je vrienden, jij kunt namelijk als eerste de nieuwe producten van een serie kopen. Denk bijvoorbeeld aan Sword&Shield Vivid Voltage, deze is bij ons nu al te bestellen ondanks dat deze nog moet uit komen. 

 

Wij zijn wel strikt gebonden aan de regels en kunnen deze pas vanaf de release datum naar je opsturen. Maar je hebt zo wel veel meer zekerheid dat je een product krijgt van de nieuwe serie. Helaas zien wij steeds vaker dat producten van een nieuwe serie al compleet uitverkocht zijn vanaf de eerste release dag. Wij geven je dus een optie om deze producten al van te voren te bestellen!

De Pokemonwinkel van België en Nederland

Pokemart.be heeft jarenlange ervaring in de Pokemon wereld en mag zich inmiddels een ervaren pokemonshop noemen. Een uitgebreid assortiment van vele verschillende producten tot aan veel verschillende reeksen. Waaronder een aantal zeer populaire zoals Pokemon Hidden FatesPokemon Champions PathShining FatesEvolving Skies en de allernieuwste set van Pokémon Celebrations die net gelanceerd is.

Maar deze is in onze shop al te bestellen. Dat is het voordeel van een ervaren Pokemonwinkel/ Pokemonstore zijn, hierdoor zijn er tal van wereldwijde connectie ontstaan met leveranciers waardoor we alle nieuwe series snel kunnen bemachtigen. Dagelijks kopen klanten uit Nederland en België hun pokemon kaarten in onze webshop. Wij doen ons uiterste best om deze producten zo snel mogelijk op te sturen en staan altijd open voor vragen en/of opmerkingen. 

 

Bezoek onze shop regelmatig want het assortiment wordt telkens uitgebreid of uitverkochte pokemon spullen die worden aangevuld. Via de homepage is er een zoekbalk waar je kunt zoeken naar een bepaald product of je gebruikt het navigatie menu om naar een bepaalde categorie te gaan. Wij wensen jullie allen veel plezier op onze website en succes met jullie pokemon pulls. We hopen dat jullie veel Charizards zullen pullen, in het verleden is dat al vaak gebeurt bij klanten uit onze winkel. 

Wat is een Pokemon Booster Box?

Een booster box is eigenlijk een display waarin je 36 boosters of ook wel pakjes genoemd terugvindt. Voor elke hoofdset wordt er een booster box voorzien, de nieuwste booster box is die van Sword & Shield Chilling Reign. Een booster box vind je in de fysieke winkels vaak terug aan de kassa of in de winkelrekken en de pakjes kosten al snel 6 euro per stuk, wij bieden deze booster boxen veel goedkoper aan waardoor je prijs per booster/pakje veel lager ligt. 

Een Booster box is ideaal voor iedere Pokémon verzamelaar die graag veel boosters achtereen wil openen. De box zit nog in de originele Pokemonfactory seal. Hierdoor is het ook een ideaal item om te bewaren als investering. Maar let wel op, de grote investeerders en collectors willen ten alle tijden een minty mint seal zien. Dat betekend dus dat er geen enkel scheurtje in de seal van de Pokemon booster box mag zitten. 

Je hebt ook de optie om een hele case te bestellen. Dit is een doos met daarin 6 boxen vanuit de Pokemonfabriek. Deze kun je herkennen doordat de originele beschrijving aan de zijkanten de doos staat en door de originele tape over de doosranden heen. Vaak staat er iets op als 6 times Sword&Shield Vivid Voltage booster box. Zo herken je dus dat het een officieel Pokemon product is en in een goede staat. 

Verzameldoel

De keuze is natuurlijk geheel aan iedereen voor zich. Koop je één box, koop je er meerdere of koop je meerdere cases? Wat ga je ermee doen? Open je alle pakjes 36 per box of bewaar je ze veiling op zolder? Mocht je het echt als een long term investering nemen? Dan kun je ervoor kiezen om een op maat gemaakt acryl case eromheen te doen. Deze kun je online aanschaffen. Hierdoor blijft de seal in perfecte conditie door de jaren heen.

Wat is een Pokemon Elite Trainer Box?

Een elite trainer box wordt ook vaak afgekort als ETB. Elke ETB heeft minimum 8 Booster, 65 sleeves, 6 kleine damage counter dobbelstenen, één grote dobbelsteen om kop of munt te gooien – even en oneven – energy cards en card dividers. Soms bestaat een ETB uit 10 boosters en een promo kaart plus alle andere accessoires. De ETB van een hoofdset heeft 8 boosters. 

De ETB van een tussenset of ook wel Holiday set (bijv. Champion’s Path) genoemd heeft 10 boosters en een promo kaart. De Pokemon ETBS zijn erg gewilde items zeker bij een holiday set dit komt omdat er voor deze sets gaan booster boxen bestaan. Hierdoor is de ETB automatisch het product met de meeste pakjes erin. En doordat er vaak een hele speciale promo kaart in zit maakt het deze boxen ook extra waardevol. 

Denk bijvoorbeeld aan de Pokemon Shinings Legends Elite Trainer Box met daarin een sealed Shining Ho-Oh pokemon kaart. Of denk aan de Pokemon Champions Path Elite Trainer Box met daarin een sealed Charizard V pokemon kaart. Wanneer je deze boxen direct vanaf de start koopt ligt de prijsklasse meestal tussen de 50 en 70 euro in. Het verschilt helaas heel erg per set, de ene is nu eenmaal wat gewilder dan de andere en aan de productie van Pokemon. Bij de ene reeks printen ze een product veel vaker dan bij de andere. 

Gratis bezorging vanaf 150 euro

Echte pokemon kaarten

Wij werken enkel met echte officiële pokemon kaarten.

Makkelijk betalen

Wij hebben meerdere betaalmethodes die geaccepteerd worden. Dus het is heel makkelijk voor elke klant om te betalen.

Scroll to top
NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol